Bet365 erbjuder en bonus för nya kunder. Du kan få upp till 1000kr i insättningsbonus! Det är enkelt att ta del av bet365 bonus, gör så här:

  • Öppna ett konto med bet365 idag och ta del av din öppningsbonus på 100% upp till 1000kr.
Till erbjudandet

Omsättningskrav

Du måste ha fastställda spel till ett värde av tre gånger din kvalificerande insättning (som mest 1.000 kr*) samt bonus innan du gör ett uttag

Mer information om bet365 bonus

bet365 tillhandahåller ett omfattande utbud av marknader tillgängliga på fotboll från hela världen. Både före match och som Liveodds. Så att du kan få bästa möjliga värde utav ditt spelande under hela säsongen.

Tack vare Europafotbollsbonusen kan du vara säker på att du kan dra största möjliga nytta av allt det roliga. Du kan få en bonus på upp till 100% då du placerar flervalsspel på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Placera ett flervalsspel före match, bestående av tre eller fler val, på marknaderna Fulltidsresultat eller Resultat/Båda lagen gör mål, där du kombinerar lag från en eller flera av ligorna ovan. Går spelet in lägger vi till följande bonus på din utbetalning.

Bonusen gäller inte då ett spel helt har stängts i förtid med hjälp av funktionen Stäng spel. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer bonusen att baseras på återstående aktiv insats och den högsta möjliga bonusen som du kan få är £100.000, eller motsvarande i annan valuta. Då ett kvalificerande spel redigeras med funktionen Ändra spel, beräknas bonusen på den nya insatsen. Då ett spel har redigerats till att inkludera eller ändra ett val för ett evenemang som pågår, kommer inte bonusen längre att gälla. Spel med dubbelchans, eller kombinationsspel med bonusar så som Lucky 15 eller Lucky 31, räknas inte gentemot detta erbjudande.

Villkor tillämpas.

Livestreaming

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 50.000 direktsända evenemang till varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor.

- Annons -

Kommentera

Skriv din kommentar
Skriv ditt namn här