Betsafe bonus och recension

0
1618

Med över 450.000 kunder från mer än 100 olika länder och över 10 år i branschen har Betsafe placerat sig som ett av de mest pålitliga spelföretagen på marknaden. Förutom att erbjuda dig som kund en grym spelupplevelse med det mesta som förväntas av en modern bookie, en grym Betsafe bonus, så har man även en unik support-garanti som gäller 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan året om. Garantin innebär att du skall få hjälp på chatt inom 1 minut, email inom en timme och inom 2 minuter på telefon. Betsafe är med andra ord ett riktigt tryggt spelbolag. Betsafe är även officiell spelpartner till Manchester City.

Betsafe

Klicka för mer info

Betsafe

In it to win it

  • Bra spelblogg med speltips
  • Boostade odds
  • Apple TV app

Fördelar

  • De snabbaste uttagstiderna inom spelbranschen
  • Bra support

Nackdelar

  • Inget lojalitetsprogram för odds

Betyg

Support

Mjukvara och plattform

Live betting

Mobilversion

Insättningsbonus

Betsafe Info

Livestream

Så länge man har minst 50kr på kontot så får man tillgång till livestreaming utbudet hos Betsafe som främst innefattar fotboll, ishockey, tennis och basket. En riktigt innovativ och cool fördel med Betsafe när det kommer till livestream är att man kan ladda hem deras app direkt till din Apple TV och därmed ta del av alla livestreams direkt på tv:n samtidigt som du kan betta precis som vanligt direkt från soffan.

Betsafe Bonus

Betsafe låter dig Dubbla din första insättning upp till 1000 kr. Din insättning + bonusbelopp måste omsättas 4 gånger på oddsspel till odds 1,80 eller högre. Exempel: Om du sätter in 1000 kr och hämtar Betsafe bonus på 100 % får du ytterligare 1000 kr i bonuspengar och ett totalsaldo på 2000 kr. Du måste omsätta de 2000 kr total fyra gånger, för att uppfylla det totala omsättningskravet på 8000 kr. Alla spel inom oddsektionen inklusive livespel kan du spela på för att lyckas med omsättningskravet, så länge oddset är 1,80 eller högre. Betsafe erbjuder utöver välkomstbonusen även kampanjer där man kan få gratisspel, payback, riskfria spel och chans att vinna fina priset.

Livebetting

Livebetting via datorn, mobil samt tv:n fungerar perfekt hos Betsafe. Utbudet är stort och man erbjuder även den viktiga Cash Out funktionen som låter dig stänga spel och ta hem vinster på marknader som ännu inte är avgjorda. Oddsutbudet när det kommer till livebetting är främst inriktat på fotboll, ishockey, tennis, rugby, basket, baseboll och volleyboll. Ett tips när det kommer till livebetting hos Betsafe är att kolla in deras blogg som finns på hemsidan. Bloggen uppdateras dagligen med utförliga och bra speltips och i många fall kan man avvakta och livespela dessa tips när matchen, fighten eller racet börjat istället för innan. Då får man oftast ett ännu bättre odds än vad experterna lyckats med.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here