Betsson bonus och recension

0
2259

Betsson driver sin verksamhet efter en grundläggande värdering ”Vi tar underhållning på allvar” och visionen om att erbjuda branschens bästa kundupplevelse. Man har vunnit flertalet priser för just detta och har nyligen fått erkännande från eGaming Review som placerat Betsson på en topp 10 lista över världens bästa oddssidor. Inte konstigt med tanke på deras fina Betsson bonus och stabila användarupplevelse. Betsson ägs av svenska Betsson AB som är en av världens största gaminggrupper, som har levererat spelunderhållning i över 50 år.

Betsson

Klicka för mer info

Betsson

Anytime's Playtime

  • Brett utbud av spel
  • Lojalitetsprogram med belöningar
  • Erbjuder EttKryssTvå (ett spel som motsvarar stryktipset)

Fördelar

  • Förstklassig spelupplevelse
  • Levererat spelunderhållning i över 50 år

Nackdelar

  • Alla insättningar måste omsättas en gång innan uttag

Betyg

Support

Mjukvara och plattform

Live betting

Mobilversion

Insättningsbonus

Betsson Info

Livestream

Betsson erbjuder gratis livestream på fotboll från mängder av ligor, ishockey, tennis, basket, baseboll och volleyboll. Allt från Spanska La Liga, tyska Bundesliga och franska Ligue 1 fotboll. Mängder av ATP och WTA- tennisturneringar. NBA-basket och MLB-baseball från USA. KHL och CHL Ishockey. Varje vecka kan du se timmar av sport i världsklass. Allt som krävs för att du ska kunna livestreama är att du har pengar på ditt Betssonkonto eller att du har ett spel på matchen i fråga. Man kan enkelt få en översikt över kommande sändningar med sidan ”veckans livestream höjdpunkter”. Här listas de mest intressanta matcherna så man enkelt kan planera vad man skall se. Vill du streama flera matcher/events samtidigt är det bara att öppna ett nytt fönster i webbläsaren. Det går tekniskt sett att titta på så många livestreams som får plats på skärmen.

Betsson Bonus

Som ny kund hos Betsson erbjuds man en klassisk Betsson bonus. Du får ett riskfritt spel värt upp till 1 000 kr på din första insättning. Ju större insättning du gör, desto större blir värdet på ditt riskfria spel. Eventuell vinst från ditt riskfria spel måste omsättas en gång till odds på 1.50 eller högre före uttag. Bonusar och kampanjer för kunder är konstant återkommande hos Betsson. Ha koll på sektionen ”kampanjer” på sidan där nya erbjudande dyker upp med allt från fina priser till nya bonusar. För att ta del av dessa måste man oftast anmäla sig genom ett enkelt knapptryck.

Livebetting

Oavsett säsong, och oavsett sport – så uppfyller Betsson alla dina behov för livebetting. Betsson har ett av marknadens största utbud av livespel med riktigt bra liveodds. Livebetting på fotboll är väldigt populärt. Du kan spela på allt från matchvinnare till första gula kort, första utvisningen, antal hörnor, antal mål och mycket mer. En annan sport som lämpar sig väl för livebetting är tennis. Här erbjuder Betsson livespel på Gem-, Set- och Matchvinnare, handikappspel, och totalt antal spelade Gem och Set. Du kan lägga dina livespel smidigt via datorn, plattan eller mobilen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here