”Skapa ett spel” eller ”Bet Builder” som det heter på engelska är en ny funktion från bet365 som låter spelaren själv kombinera ihop ett spel på fotbollsmatcher. Man kan välja olika spel från de vanligaste marknaderna och man kan kombinera upp till sex stycken olika val.

Mer info om Skapa ett spel

Skapa ett spel låter dig skapa de spel före matchstart du vill på alla fotbollsmatcher. Du kan välja olika utgångar från de vanligaste marknaderna och när du lagt till de till ditt spel kan du välja att räkna ut ditt odds. Till exempel, du kan välja första målgörare, båda lagen gör mål och antal hörnor för att skapa ett singelspel med ett pris för dina kombinerade val.

Hur du skapar ett spel med bet365 Bet Builder

Du kan välja upp till sex val för att skapa ditt unika spel. Välj från en bred marknad inklusive (när det finns tillgängligt på valda matcher):

  • Matchresultat (heltid eller halvlek)
  • Båda lagen gör mål
  • Antal mål
  • Spelare att göra mål (närsomhelst, första, sista, två eller fler samt tre eller fler)
  • Hörnor
  • Kort (totalt, spelare att få kort)

För att lägga till ett val till ditt spel går du först till dina valda matcher, välj Skapa ett spel i menyn och välj ”Lägg till val”. Du kommer därefter till ”Välj en marknad” där du kan välja din önskade marknad. När marknaden valts visas de olika tillgängliga alternativen inom marknaden. Gör ditt val så läggs detta till på kupongen för Skapa ett spel där dina odds räknas ut. Du kan upprepa denna process för att kombinera upp till totalt sex val och dina odds uppdateras automatiskt varje gång du lägger till ett nytt val.
När du är nöjd med dina val väljer du priset som visas på Skapa ett spel och spelet kommer då läggas till på din spelkupong. Efter att ditt spel har placerats och bekräftats kan du se det under Mina spel.

Klicka här för läsa mer om nya funktionen hos bet365.

Regler och villkor

Skapa ett spel är endast tillgängligt på fotbollsmatcher och kan endast användas för att skapa ett spel innan matchstart.
Spel med Skapa ett spel kan inte kombineras med andra spel från Skapa ett spel eller andra speltillfällen och kommer bli placerade som singelspel.
Spel placerade genom Skapa ett spel kommer vara tillgängliga för fullt Stäng spel före matchstart. Delvis Stäng spel och automatiskt Stäng spel kommer inte vara tillgängligt på något spel via Skapa ett spel och inga val för Stäng spel är tillgängliga efter att matchen startat. Spel via Skapa ett spel kan inte ändras genom att använda funktionen Ändra spel.
Som mest sex marknader från en och samma match kan bli inkluderade i ett spel med Skapa ett spel.
Om en marknad inom Skapa ett spel är annullerad/borttagen så kommer hela ditt spel med Skapa ett spel bli annullerat/borttaget, d.v.s. om din valda målgörare inte spelar så kommer ditt spel annulleras oavsett hur det går i de andra valen.
Erbjudandet Tvåmålsledning – Tidig utbetalning gäller inte för spel placerade med funktionen Skapa ett spel.
bet365 kan ej hållas ansvarig då funktionen Skapa ett spel är otillgänglig av tekniska anledningar.
bet365 förbehåller sig rätten att ändra rättningen för ett spel som har skapats med funktionen Skapa ett spel ifall det visar sig att spelet har rättats felaktigt.
bet365 förbehåller sig rätten att acceptera eller neka samtliga spel som begärs för tävlingar, marknader eller speltyper som är inkluderat i funktionen Skapa ett spel.
bet365 förbehåller sig rätten att ändra, suspendera eller ta bort funktionen Skapa ett spel (eller valfri del av det) vid valfritt tillfälle, från valfritt evenemang, valfri match, valfri marknad eller valfri kund.
bet365 förbehåller sig rätten att dra tillbaka funktionen Skapa ett spel för valfri kund eller grupp av kunder där det finns rimliga grunder att tro att medlemmen eller gruppen av medlemmar missbrukar funktionen.

- Annons -

Kommentera

Skriv din kommentar
Skriv ditt namn här