ComeOn bonus och recension

0
2685

ComeOn drivs från medelhavsön Malta och har flera års erfarenhet i branchen. Varför skall man då bli kund hos ComeOn? Det svarar dem själva på såhär: Hos ComeOn! är allt enkelt. Vår webbsida är enkel, kul och lätt att använda och med hundratals spel och händelser att välja mellan dygnet runt så kan du verkligen fråga dig själv ”Varför inte ComeOn!?” Man får heller inte glömma att man erbjuder en fantastisk ComeOn bonus. En annan fördel är att man kan snabbregistrera sig för att titta dig omkring innan man bestämmer sig för att sätta in pengar och spela. Sidan är designad utefter att skapa en smidig och enkel spelupplevelse. Det kan vi hålla med om även om sidans design känns lite omodern. En fördel med ComeOn är att de kör Krysset, en spelform som påminner om stryktipset. Här gäller det att pricka in 10 rätt. Då får man ta del av 15 000 kr. Om man dessutom svarar rätt på jackpottfrågan vinner man jackpotten på 100 000 kr. Vid 9 rätt får man del av 10 000 kr.

ComeOn

Dubbla din insättning upp till 3000 kr och få en pizza hemlevererad!

ComeOn

Sportsbook

  • Olika val av bonusar
  • Lojalitetsprogram med belöningar
  • Krysset (spelform som likar stryktipset)

Fördelar

  • Fantastisk välkomstbonus
  • Enkelt att komma igång genom snabbregistrering
  • Ett rättvisare bonussystem

Nackdelar

  • Sidans utseende känns ganska omodern

Betyg

Support

Mjukvara och plattform

Live betting

Mobilversion

Insättningsbonus

ComeOn Info

Livestream

Så länge du är i Sverige. Norge eller Finland så kan du se livestream hos ComeOn. Deras fotbolls streams består matcher från Bundesliga, Copa del Rey, brasilianska ligan och landskamper. Utöver detta bjuds det på KHL och CHL hockey livestreams. Tennis, Basket, Baseball, Pingis, Badminton, Volleyboll, Beach Volleyboll och Handbollsmatcher streamas också. Tänk på att livestreams endast är tillgängligt när du loggar in på ditt konto via datorn. Du måste ha lagt ett spel de senaste 48 timmarna eller ha pengar på spelkontot för att få tillgång till livestream.

ComeOn Bonus

Den främsta anledningen att skaffa konto hos ComeOn är deras grymma ComeOn bonus. Till att börja med så har man två val när man blir kund. Antigen väljer du alternativ ett och sätter in 100 kr och får 500 kr att spela för. Alltså hela 400% bonus. Dessutom får du just nu en extra premie i form av en ComeOn pizza hemlevererad också. Eller så tar du alternativ två där du får din insättning dubblad upp till 3000 kr samt en ComeOn Pizza! ComeOn låter dig använda dina bonuspengar både på odds och i casinot. Man har alltså alla möjligheter till en bra start när man blir kund hos ComeOn. Utöver detta erbjuds återkommande kampanjer i form av reload bonusar, tävlingar och möjlighet att ”köpa gratisspel”i ComeOn butiken med poäng som man samlar ihop genom att spela, logga in osv. Man får med andra ord mycket tillbaka av ComeOn. Som vanligt är det omsättningskrav på bonusar, detta kan man läsa mer om i villkoret för respektive bonus eller prata med deras kundtjänst.

Livebetting

ComeOn har en väl utvecklad livespel klient både på datorn och mobilen. Det erbjuds ett stort utbud av marknader och spelformer. Cash Out funktion är numera också tillgängligt vilket betyder mycket för möjligheten att göra snabba pengar på livebetting. Du kan utnyttja Cash Out för att säkra din vinst ifall du sitter på ett vinnande spel eller minimera din förlust om ditt spel ser ut att förloras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here