guide betting online
betting online

En guide till betting online

Att spela betting online är idag mer en folkrörelse än en vadslagningsform med chans att vinna pengar. Den moderna tekniken gör det möjligt för allt fler att spela på sport och andra händelser runt om i vår omvärld. Faktum är att det idag är lika enkelt att satsa pengar på hästkapplöpningar och Stryktipset som det är att spela på valutakurser eller utgången i politiska val. Dominansen av det statliga spelbolaget Svenska Spel är inte lika självklar som förr utan numera utgör ett stort antal aktörer grunden för spelutbudet. Du som spelare kan helt enkelt välja och vraka och du kan utan större besvär plocka det förmånligaste alternativet i alla lägen.

guideBettingOnline2

Enkelheten idag gör att du som spelare kan lämna in din oddskupong direkt via datorn, mobilen eller surfplattan. På några få klick kan du plocka fram aktuella odds och marknader på mängder av bettingalternativ, exempelvis biljard (snooker) eller schack. Tiden då du var tvungen att bege dig till travbanan eller ett spelombud för att spela är förbi och med största sannolikhet kommer den aldrig igen.

En liten passus kring spelombud är att de om möjligen kommer att öka i antal i och med att det svenska spelmonopolet faller bort till förmån för det nya licenssystemet. Dessa ombud kommer dock alltid att stå i relation till aktörer som baserar sin verksamhet på Internet och som erbjuder enkel betting på nätet. Marknaden bestämmer reglerna och sett över tid råder det inget tvivel om att spelarna vill ha en lättillgänglig produkt samtidigt som den ska levereras säkert och till förmånliga villkor. Att placera ett oddsspel online går snabbare, är enklare och ger dig större chans att jämföra villkor och aktuella odds. Dessa faktorer är svåra att bortse från och utvecklingen kommer därför med största sannolikhet endast att gå i en riktning och det är mot ny innovation och utökade spelmöjligheter.

Är du sugen på att börja din spelkarriär redan idag så finns det en mängd olika aktörer som erbjuder bonus för nya kunder och förmånliga bettingvillkor redan från start. En av de som håller riktigt hög klass och som erbjuder förmåner utöver det vanliga är Superlenny – som på några år etablerat sig som en av de främsta på den svenska bettingmarknaden. Man erbjuder en suverän plattform som vilar på den senaste teknologin och man kan stolt erbjuda hela sitt utbud på en smidig sajt som är mobilanpassad och som kompletteras med en mobilapp. I samband med att du registrerar ett nytt konto får du tillgång till ett välkomsterbjudande som direkt ger dig oddsbonus och gratispengar på kontot. Bonusen ger dig upp till 500 kr extra och bonuspengarna blir tillgängliga direkt efter din första insättning. Med bonusen kommer dock ett litet omsättningskrav, men det når du relativt enkelt genom att omsätta summan av insättning och bonus tre gånger (till ett minsta odds på 1,6).

När du sedan vill börja det roliga med att placera dina pengar på konkurrenskraftiga odds så erbjuder Superlenny en stor spellobby innehållande mängder av sporter och events. Det finns något för alla smaker och förutom klassiker som fotboll från världens bästa ligor som Premier League och La Liga, erbjuder man odds på hockey från SHL samt flera spännande marknader för populär E-sport. Välj dina odds och fastställ din insats på spelkupongen (som dyker upp i oddslobbyn). Du kan spela singlar, kombinationsspel eller system i olika former. Det förstnämnda är beteckningen på ett ensamt odds. Kombinationsspel innehåller minst två olika odds. Ett systemspel sprider ut riskerna för ditt spel, men kostar samtidigt mer. Provspela gärna olika alternativ för att se vilket som passar dig och din spelstil.
När du sedan placerat ditt spel är det bara att följa resultatet via livescore (finns flera olika alternativ) eller via den traditionella pressen på nätet. Har du turen på din sida så plingar dina resultat in och du kan kvittera ut en härlig oddsvinst. Om det visar sig att allt går vägen så kommer dina vinstpengar att krediteras ditt spelkonto. Du kan ta ut dina pengar via samma insättningsmetod som du använde för insättning. Har du spelat med bonuspengar kan du begära uttag så fort omsättningskravet är mött. Dina vinstpengar finns sedan på ditt bankkonto inom några dagar (eller timmar) beroende på uttagsmetod.
Vad vill du spela på? Möjligheterna med att spel odds online är stora och det är bara himlen (och plånboken) som sätter gränserna. Betting hos ett svenskt spelbolag är bara ett litet klick bort!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here