Ett av de bättre bonnspelen

  0
  56

  Tycker mig ha hittat ett av de bättre bonnspelen den senaste tiden. Se nedan.

  Div 3 sydöstra Götaland fotboll Sverige

  Växjö United eller SUF Växjö härjar i botten och fightas faktiskt kring kvalstrecket nedåt. Inför serien var de favoriter, iaf oddsmässigt. Spelet har hackat under säsongen men sista tiden har det rätat upp sig. Framförallt beroende på att man fyllt på med lite nytt friskt manskap, med kvalite. Framförallt gäller detta offensiven där man ser riktigt vassa ut. Är det någonstans det brister, klart det ska göra det i div3, så är det defensivt.

  De fyra sista matcherna har det sett ut på följande sätt. Vinst 5-2 hemma mot bottenlaget Alvesta, dvs kanske inget att stoja över. Men sedan vände man ett 3-0 underläge till vinst 5-3 borta mot Rydaholm. Därefter slogs helt korrekt skickliga Räppe med 5-0 hemma på konstgräset. Siffror som var helt i sin ordning. Senast mötte man ett hemmastarkt topplag i Saxemara som var i stort sett utspelade i 90 min. Växjö var dock inneffektiva och lyckades inte få hål på hemmalaget trots kraftigt spelövertag och hemmalaget kontrade sönder Växjö.

  Nu på söndag är det hemmamatch igen och återigen mot ett topplag i form av Älmeboda. Konstgräset är i mina ögon en klar fördel för hemmalaget. Visst, det skall sägas att bortalaget har en solid defensiv men frågan är om man klarar av att stå emot detta skickliga Växjö i 90 min. I min värld är sannolikheten för detta betydligt lägre än vad oddsen ger sken av.

  Jag ger hemmalaget toppchans och rekommenderar er att investera en slant på detta friska småländska gäng.

  Jag rekommenderar dubbel flat insats, och bokför med 6 units.

  Dagens Bästa Spel 1 (söndag) – Dubbel flat insats

  Växjö United – Älmeboda 1:a till 2.30 hos bet365

  Spela HÄR och få 1000 kr i startbonus >>>

  Har du inget konto på LEO VEGAS SPORT så kan du spela där till än högre 2.40 . De släpper igenom rätt fina insatser på nya konton, tro mig!

  HÄR ÖPPNAR DU KONTO OCH FÅR 1000 KR I BONUS >>>

  Inlägget är insamlat från en annan sida. Läs originalinlägget här: länk

  - Annons -

  Kommentera

  Skriv din kommentar
  Skriv ditt namn här