Expekt bonus och recension

0
6487

Expekt är ett modernt spelbolag från 1999 med huvudkontor på Gibraltar. Man märker att de jobbar med den senaste tekniken eftersom allt fungerar buggfritt och användarvänligheten är mycket bra. Man erbjuder odds på det mesta och deras statistiksida är en bra informationskälla innan man lägger sina spel. Du kan lägga dina spel via App, mobilsida eller dator. Expekt är en bookie som har allt för dig som spelare, vare sig du är nybörjare eller proffs. En fin Expekt bonus tillsammans med möjligheten att kamma hem den största jackpotten inom sport i hela världen! Colossus som den heter betalar upp till 50 000 000 kr! Enkelt förklarat så gäller att kombinera ihop flervalsspel på matchresultat som i sin tur tar dig vidare mot jackpotten. Det finns en utförlig beskrivning av hur spelformen fungerar Expekts hemsida.

Expekt

500% i välkomstbonus upp till 500 kr

Expekt

That feeling

  • 500% bonus
  • Insatsen tillbaka om ditt första spel via mobil skulle förloras
  • Colossus (världens största sport-jackpott)

Fördelar

  • Modernt spelbolag
  • Bra bonusar
  • Möjlighet att bli VIP-kund

Nackdelar

  • Standardavgift på 2 % för varje inbetalning som görs med konto-, betal- eller kreditkort

Betyg

Support

Mjukvara och plattform

Live betting

Mobilversion

Insättningsbonus

Expekt Info

Livestream

Expekt arbetar på att erbjuda livestream till sina kunder. Detta kommer ske inom snar framtid.

Expekt Bonus

Det är inte vanligt att man får hela 500% bonus! Expekt skämmer verkligen bort dig och deras Expekt bonus rekommenderas till alla. Du sätter in 100 kr och får hela 500 kr extra. Du kommer alltså ha hela 600 kr att spela för som ny kund hos Expekt. Utöver detta får du dessutom insatsen tillbaka upp till 250 kr på ditt första spel via mobilen om detta skulle förloras. Expekt kör ofta kampanjer för speciella evenemang eller matcher. Det kan handla om att man får en bonus om man spelar på ett visst event eller att man får bättre odds på vissa matcher. En annan möjlighet att få bonusar är att värva vänner. För alla vänner du bjuder till Expekt får du 100 kr i bonus och din vän får 50 kr. Detta är ett enkelt sätt att fylla på sitt saldo helt gratis. Expekt erbjuder även möjligheten att få VIP-status. Det hela bestäms av hur lojal du är och hur mycket du spelar hos just Expekt. Om man väl når VIP-status öppnas en värld av förmåner och bonusar. Du blir tilldelad en personlig kontakt, du får en present för varje kund du värvar, du blir inbjuden till exklusiva utmaningar och tävlingar med större prispotter och tillslut även får följa med på VIP-evenemang rumt om i Europa. Det kan handla om biljetter till Champions League-finalen eller en lyxig weekend i solen. Expekt tar med andra ord hand om sina spelare på ett fantastiskt sätt.

Livebetting

Livebetting på Expekt har det mesta man kan önska sig. Mycket bra överskådlig klient med Cash Out funktion och med utförlig statistik både kring pågående match men även tabeller, spelare, spelschema osv. Utbudet är stort och oddsen är bra. Det som saknas i klienten är möjligheten att streama matcher. Detta kommer som sagt erbjudas inom snar framtid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here