NordicBet bonus och recension

0
1583

NordicBet grundades 2002 i Norge och ett av de äldsta spelbolagen i Norden. Det känns dessutom tryggt att NordicBet ägs sedan 2013 av Betsson AB, en av världens största spelbolagskoncerner som har levererat spelglädje i över 50 år. NordicBet kom till för att erbjuda ett bredare, djupare och bättre spelutbud på lokal och nordisk sport. Andra spelbolag var, och är i stor utsträckning än idag, fokuserade på de allra största sporterna och de utländska toppligorna. Spelar man mycket på Nordiska ligor och har en förkärlek till fotboll, ishockey och vintersport så är bolaget det enda rätta. Här ligger man i en helt egen division med odds enda ner till division 5 i fotboll och division 2 i ishockey. Det tillsammans med en riktigt bra NordicBet bonus gör spelbolaget till ett måste att ha i sin portfölj.

NordicBet

Klicka för mer info

NordicBet

Love the game

  • Betta ner till division 5 fotboll
  • Bra bonus
  • Utökad livestream

Fördelar

  • Odds i lägre divisioner
  • Bäst på lokal och nordisk sport
  • Modern och snabb mobilsida

Nackdelar

  • Lite sämre odds på marknader utanför Norden

Betyg

Support

Mjukvara och plattform

Live betting

Mobilversion

Insättningsbonus

NordicBet Info

Livestream

NordicBet har utökat sin livestreamingtjänst de senaste året. Nu visar man fotboll genom sin gratis livestream från Bundesliga, Primera División & Ligue 1 men även Copa Libertadores, The Championship och turkiska Superligan. NordicBet sponsrar mycket ishockey vilket gör att man erbjuder gratis livestream från CHL och SHL. NordicBets tennisstreams är också bra då man streamar utvalda turneringar från både ATP- och WTA-touren. NBA och WNBA basket samt handboll, volleyboll och andra livestream finns också på tablån. Ett riktigt bra utbud med andra ord. Du behöver bara logga och ha pengar på ditt konto eller bettat de senaste 24 timmarna för att kunna se alla livestreams gratis.

NordicBet Bonus

NordicBet erbjuder 100% Oddsbonus upp till 1 000 kr + 250 kr riskfritt spel till nya kunder. NordicBet Bonus måste omsättas minst sex gånger till minimumodds 1.80 vilket är bra med tanke på deras stora oddsutbud i de lägre divisionerna. Här kan man ofta hitta guldkorn att omsätta sina pengar på. Ett plus är att man utöver bonusen även får ett riskfritt spel värt 250 kr att använda valfritt på deras odds när du gjort din första insättning. Här kan man passa på att satsa på en riktig högoddsare eftersom om du förlorar så får du tillbaka insatsen helt utan omsättningskrav. Om du vinner på ditt riskfria spel betalas hela beloppet inklusive insatsen ut. Vinsten (insatsen räknas inte) måste omsättas tre gånger till odds på minst 1.50 inom 14 dagar.

Livebetting

Livebetting hos NordicBet fungerar mycket bra. Utbudet är stort och ofta erbjuds möjligheten att se matchen direkt på skärmen samtidigt som man lägger sina livebets. Då och då kör man fina livebet-kampanjer där man har chansen att visa vem som är kungen av livebet och dessutom har chans på stora kontantvinster. Man kallar det Champions of live betting och det gäller att sätta så många livebets i rad utan att förlora för att kvalificera sig till finalen. De två bästa varje vecka under ca en månad kvalificerar sig till finalen där potten ligger på 250 000 kr. Spel på livemarknader görs ofta via mobilen och NordicBets mobilsida och app ligger i framkant bland spelbolagen. Ett snabbt snyggt och smart gränssnitt tillsammans med Cashout-funktion på flera evenemang och marknader gör att NordicBet är ett måste bland dina bookies.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here