En ny smart sportbok

Mr Green som är ett ledande onlinespelbolag med verksamhet i tolv länder tar ett stort steg framåt och blir först ut med att lansera en ny smart sportbok som kommer underlätta för alla spelare. Sportboken är smart och låter dig som kund fatta mer genomtänkta beslut inför varje bet. Deras smarta ”Bet Assist” funktion tar fram 17 000 veckovisa fakta som hjälper dig att placera rätt spel i rätt tid.

Spelupplevelsen

Förutom att sportboken hjälper dig att spela smartare så har man uppdaterat hela spelupplevelsen med allt ifrån design och navigation. Man har tagit fram en helt ny funktion som kallas Combi Spin Football med hjälp av betting-utvecklingsbolaget Bettorlogic. Denna låter kunderna på ett nytt sätt att hitta de matcher som passar dem bäst. Genom ett nytt och enkelt gränssnitt söker man efter ett odds man vill spela på och därefter listas matcher med just detta. Man kan alltså skräddarsy sin kupong på ett enkelt och smart sätt.

Instant Tennis

En annan nyhet för kunder som spelar på tennis är den unika Instant Tennis-funktionen. Mr Green utvecklat denna för mobila användare. Instant Tennis-funktionen ger kunderna möjlighet att spela på varje poäng i realtid. Detta gör det till det snabbaste tennisspelet på marknaden och tillsammans med spännande visualisering är detta en fantastisk nyhet för alla gamblers.

Mr Green smart sportbok lansering

Redan nu har de första marknaderna Storbritannien och Irland fått tillgång till den nya sportboken. Lanseringen i Sverige kommer ske nu i september och för er som vill vara först ut med att testa Mr Greens nya smarta sportbok gäller det att skaffa ett gratis konto nu. Mr Green är verkligen ett bolag vi rekommenderar för alla spelare.

Passa på att ta del av deras fina bonus till nya kunder i form Få 2×100 kr i gratisspel att satsa på valfritt sportevent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here