Pinnacle bonus och recension

0
2342

Pinnacle grundades 1998 och ägs av Pinnacle Sports Worldwide. Huvudkontoret ligger i Willemstad, Curaçao och erbjuder sina spel i över 200 länder. Många känner nog igen namnet Pinnacle men har svårt att placera det. I betting-kretsar är Pinnacle bolaget som sticker ut när det gäller odds, limits och deras goda rykte. Många som inte är insatta ser det som ett spelbolag som endast har engelska som språk och med odds-format som inte är detsamma som här i Sverige. För några år sedan såg det ut på detta vis men vi kan gladeligen berätta att idag är Pinnacle som ett ”Svenska Spel” fast med bäst odds av alla och de högsta maxgränserna för spel. Pinnacle lockar inte kunder med en Pinnacle bonus, gåva, eller gratisspel. Det kan kännas tråkigt men om man däremot hör med någon som ägnar sig professionellt åt betting online så finns det ett given sajt som är favorit, gissa vilken? Pinnacle såklart.

Pinnacle

Ingen bonus men högst odds och spelgränser

Pinnacle

Alltid bäst odds

  • Du kan spela för mer hos Pinnacle än någon annanstans
  • Vinnare är välkomna
  • Oddsrådgivning

Fördelar

  • Bäst odds med de lägsta marginalerna
  • Högsta maxgränserna för spel
  • Arbitrage-vänlig

Nackdelar

  • Ingen bonus

Betyg

Pinnacle Info

Livestream

Pinnacle erbjuder inte livestream men kanske i framtiden.

Pinnacle Bonus

Spelbolaget erbjuder som sagt inte någon Pinnacle bonus eller kampanj till sina kunder. De har en helt annan inriktning när det gäller att locka till sig kunder. Egentligen något som är mycket viktigare i det långa loppet. Istället för en Pinnacle bonus erbjuder man alltid de bästa oddsen och du kan spela för de högsta insatserna. Detta ger dig som kund mycket mer än någon enstaka bonus eller gratisspel då och då. En annan bonus med att bli kund hos Pinnacle är att de verkligen utbildar sina spelare genom deras nya oddsrådgivningssida. Oddsresurser heter den och finns tillgänglig för dig som kund. Det sägs vara den allra mest omfattande samlingen av lärorik oddsrådgivning på nätet. Pinnacles VD utrycker det såhär: ”Pinnacle har alltid satt kunden i främsta rummet och använt sin marknadsexpertis till att utbilda sina spelare snarare än att delta i ett huvudlöst bonusrace. Med lanseringen av Oddsresurser ökar vi den unika ”utbildningsbonus” man får som Pinnacle-kund”. Alla som är seriösa med sitt spelande väljer hellre att spela till högre odds, möjlighet till högre insatser och med tryggheten att bolaget välkomnar vinnare än att få en Pinnacle Bonus. Vi rekommenderar alla att bli kund hos Pinnacle, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Det lönar sig i längden!

Livebetting

Pinnacle har en bra livebetting tjänst. Utbudet är stort och du kan spela på allt från Champions League, Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga -fotboll till NBA, NCAA -basket, NCAA NFL -amerikansk fotboll WTA, ATP -tennis och NHL -ishockey med mera. Deras mobila version är riktigt snabb och rekommenderas varmt till livebetting.

Tiltbet har tidigare publicerat en artikel där vi går in på deras Arbitrage-vänliga sätt och varför Pinnacle är något utöver det vanliga. Du läser den här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here