Vi vill genom denna artikel hylla spelbolaget där vinnare är välkomna. Vi pratar om det mytomspunna spelbolaget Pinnacle som är ett måste för alla spelare där ute. Skaffa ett gratis konto hos Pinnacle – Spelbolaget med bäst odds här. Vi kommer berätta varför och vi lovar dig att du kommer inte ångra dig när du får se hur mycket Pinnacle odds kan öka din kupongs vinster.

Spelbolag stänger av vinnare

Något som inte skrivs särskilt mycket om är att spelbolag har möjligheten att stänga av spelare när dom vill. Anledningen behöver de egentligen inte berätta om eftersom de har sina villkor på sin sida. Om man googlar detta finner man flera historier där spelbolag stängt av spelare för att de vinner för mycket, eller att deras insatser begränsas markant så att spelaren inte kan vinna några stora pengar. Vi vill därför hylla Pinnacle som verkligen är spelbolaget som välkomnar alla vinnare. De har en policy som lyder ”Vi kommer aldrig att begränsa, diskriminera eller stänga ner konton för framgångsrika spelare”.

Högsta insatser

Förutom att Pinnacle är kända för att aldrig begränsa spelar så erbjuder man även högst möjliga insatser. Detta har man bevisat genom att acceptera en insats på hela 1 miljon dollar inför VM-finalen i fotboll 2014. Denna summa låter kanske för dig som spelare helt irrelevant, det kan vi förstå men det är själva inställningen till insatser som betyder något. Pinnacle låter dig som spelare helt bestämma hur mycket du vill satsa. Även om man har en ”maxinsats” på en match så tillåter Pinnacle dig att spela samma spel med samma ”maxinsats” flera gånger om du nu skulle vilja göra detta. Pinnacle begränsar som sagt ingen, varken gällande insats eller vinster.

Arbitrage

Arbitrage som också brukar kallas säkra odds är intressant för alla spelare. Det är en spelmetod där man spelar spelbolagens odds mot varandra för att sedan skaffa sig en garanterad vinst. Man utnyttjar alltså oddskillnaderna mellan bolagen för att skaffa sig ett säkert spel. En hel del spelbolag jobbar aktivt för att motverka detta genom att stänga av misstänkta spelare. Pinnacle är helt unikt när det kommer till detta. De diskriminerar ingen och tillåter fullt ut arbitrage spelare.

Pinnacle odds – Spelbolaget med bäst odds

Det finns inget spelbolag som erbjuder så bra odds som Pinnacle. Branschstandarden inom oddsättning är att spelbolaget lägger till 6 % marginal på oddset, Pinnacle odds marginal är endast på 2 % på flera marknader vilket gör att man helt enkelt erbjuder bättre odds. Ibland hittar man spelbolag som hävdar att deras odds är bättre än Pinnacle odds. Detta är ofta fel då man inte tagit hänsyn till avgifter eller kommissioner som dras av efter att vinstsumman betalas ut. Pinnacle betalar också ut mest av alla spelbolag, inte konstigt med tanke på deras höga odds!

Nybörjare inom betting

De flesta spelbolag erbjuder bonusar och gratisspel för att få dig som kund. Pinnacle har en annan inriktning och har satsat på att erbjuda det som är viktigast för en spelare nu och i längden. Sammanfattningsvis så kan du spela för mer hos Pinnacle än någon annanstans. De välkomnar arbitrage vilket gör bolaget helt unikt. Du får de de bästa oddsen online med marginaler så låga som 2 %. Samt att Pinnacle finns i över 200 länder och deras rykte är det bästa i branschen, googla själv på olika forum så inser du hur bra Pinnacle är. Att ha ett konto hos Pinnacle är med andra ord ett måste för alla spelare!

Skaffa ett gratis konto hos Pinnacle – Spelbolaget med bäst odds här.

Tiltbet har även recenserat Pinnacle odds här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here