Tippa hockeyallsvenskan

Just idag är det inget vidare att vara svensk sportnörd. I skuggan av Sveriges totala genomklappning mot Österrike, och på hemmaplan till råga på eländet, så är skammen total. Och är man dessutom tippare så har man, i alla fall i mitt fall, torskat några hundra spänn, även om det ekonomiska tappet bleknar jämfört med det sportsliga. Själv tröstar jag mig med att vända blicken mot en serie som precis startar från scratch – hockeyallsvenskan drar igång nu på fredag! Vare sig du håller på Leksand, AIK, Vita Hästen eller Björklöven så kan ett odds eller två förhöja spänningen rejält. Åtskilliga casinoportaler och sportböcker erbjuder odds, men nedan tipsar jag om mina två klara favoriter.

Tippa serievinnare

Sportboken Bet365 är ett av de bästa spelbolagen som erbjuder spelare att lägga odds på hockeyallsvenskan, och dessutom kan du göra det på språng eftersom deras sportbok även är kompatibel med såväl Android-mobiler som Apple iPhone och iPad. De har precis lagt upp nya odds för den första spelomgången, men det intressantaste är att du redan nu kan tippa serievinnare. Leksand med 4 SM-guld i bagaget är skyhöga favoriter och en verklig lågoddsare, som ger endast 4 gånger pengarna. AIK vars hockeylag gått på kryckor i några år ger 8 gånger pengarna, med jumbon Tingsryd skulle ge hela 51 gånger pengarna om de skulle vinna hockeyallsvenskan.

Hästen storfavorit hot Betsson

Betsson slog upp butik på nåtet redan 2002, och var först i världen med att erbjuda live-odds på pågående event på nätet. De sportevent de inte erbjuder spelas antagligen inte, och vad gäller hockeyallsvenskan är de stackade, även om de till skillnad från Bet365 inte lagt upp odds för serievinnare än. Klara favoriter inför helgens matcher är Leksand, som ger endast 1,43x satsade pengar i matchen mot Timrå. Andra lag med lägre odds än 2,0 att slå sina motståndare i första spelomgången är AIK, Vita Hästen och IF Sundsvall. Betsson bjuder dessutom alla nya kunder på 1000 kronor i oddsbonus i samband med att du gör din första insättning.

Andra bra spelbolag

Det finns naturligtvis ett antal andra seriösa spelbolag som erbjuder odds på sport, från basket till dart och MMA. Bland de bättre märks sportböcker som Unibet, Nordicbet och Betway. Men det som skiljer ut Betsson och Bet365 är det tydliga och lättnavigerade användargränssnittet, de genomgående rimliga oddsen och de snabba vinstutbetalningarna. Samt inte minst att man intresserar sig för svenska idrotters lägre divisioner och inte lägger allt krut på SHL eller Allsvenskan i fotboll. Lycka till med tippandet!

- Annons -

Kommentera

Skriv din kommentar
Skriv ditt namn här