Tippa hockeyallsvenskan

Även om de allra flesta av oss inte sett fram emot hösten med regn, kyla och fallande löv, så innebär det samtidigt att vi får igång en av Sveriges roligaste sporter. Det jag talar om är självklart ishockey och då framför allt hockeyallsvenskan. Här har vi lag som kämpar om att ta sig till den högsta ligan, SHL (Svenska Hockeyligan) och bjuder på spännande sportunderhållning som man kan spela på och vinna pengar. Det som krävs är att ha lite koll på hur lagen har fungerat hittills, kunna se spelmönster och också ha lite tur. Vare sig du håller på Leksand, Björklöven, Timrå eller AIK så kan ett odds eller två förhöja stämningen rejält. Det finns åtskilliga casinoportaler och sportböcker som erbjuder odds och nedan kan du läsa mer om några av de bästa.

Vem vinner hockeyallsvenskan?

Att redan nu försöka sia om vilket lag som till slut står som vinnare är inte lätt. Tittar man enbart på hur det ser ut teoretiskt sett så har både AIK och Leksand alla förutsättningar som behövs. Trots detta har det sett lite trögstartat ut för det klassiska blå-vita hockeylaget Leksand i sin hemmaarena Tegera Arena. Ett tränarbyte kan dock ha gjort susen och Leksands IF verkar numera ha fått bättre fart under skridskorna och bättre sikte i klubborna. Den 22:e oktober klämde man till med sin tredje raka seger och avancerade till sjunde plats i tabellen. Det finns gott om tid ännu för den nya superkedjan Alex Friesen, Mattias Ritola och Anton Karlsson att visa vägen och klättra vidare i tabellen.

AIK jagar just nu ledande Timrå och ligger i skrivande stund på en tredjeplats med endast 3 poängs skillnad. Det är ett mycket starkt lag som har behållit många av de spelare de hade med förra året och med den rutin och den erfarenhet laget har så kan de snabbt plocka till sig den ena trepoängaren efter den andra och toppa ligan inom kort.

Mellan det lag som ligger sist i tabellen till det lag som har plats nummer fyra så skiljer det i skrivande stund inte mer än ynka 9 poäng. Det betyder att det är alldeles för tidigt för att avgöra ännu vem som kommer att vinna serien, det är helt öppet! Vill du ändå gå in och göra en satsning på serievinnaren så kan du besöka 24Bettle eller någon annan spelportal som erbjuder bra oddsspel. Ta till dig speltips och analyser för att beta med hjärnan, eller sätt en peng på det lag som ligger dig varmast om hjärtat.

Leksands motvind har vänt!

Det började inte bra och den ena skandalen efter den andra radades upp och givetvis påverkade detta spelet i laget. Efter att man inlett säsongen med 9 usla matcher fick man nog och avbröt samarbetet med tränaren Markus Åkerblom i hopp om att vända den negativa trenden. Nu är det den före detta FBK-tränaren Leif Carlsson som kommer att hålla i trådarna och redan i hans första match som tränare så vann äntligen Leksand med 4 – 0 mot Karlskoga. En bättre start kunde han inte önska sig! Framtiden får utvisa om detta drag var det rätta men som det ser ut just nu så har vinden vänt för Leksand och de kan därmed bli en kraft att räkna med ju längre säsongen pågår!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here