Unibet bonus och recension

0
2034

Unibet grundades 1997 och lever än idag efter mottot ”Av spelare för spelare”. Man gör allt med spelaren i fokus och slösar inte bort din tid med någon Unibet bonus eller tjänst som du inte får seriös nytta av. Unibet har tagit hem många priser för både deras plattform och användarupplevelse men även när det kommer till förebyggande arbete för ansvarsfullt spelande. Som kund hos Unibet känner man sig som en del av en stor gemenskap. Man har lyckats skapa en trivsam spelarmiljö med återkommande bonusar vilket gör att man lätt blir en återkommande kund hos Unibet.

Unibet

200% insättningsbonus upp till 1000 kr

Unibet

Av spelare för spelare

  • 200% bonus
  • Gratis live stream
  • Höga odds

Fördelar

  • Snygg design
  • Många bonusar för befintliga kunder
  • Bra support

Nackdelar

  • Mobilversionen strular ibland

Betyg

Support

Mjukvara och plattform

Live betting

Mobilversion

Insättningsbonus

Unibet Info

Livestream

Unibet har ett stort livestream utbud. Man kallar sin tjänst Unibet-Tv och finns längst upp till höger på sidan. Här kan man välja och vraka bland europeisk, amerikansk, brasiliansk och australisk toppfotboll. Även stora golf och tennisturneringar samt NBA-basket och NHL-hockey streamas. Även UFC-galor har tidigare visats via live stream på Unibet-TV. Observera att du måste ha pengar på ditt konto för att få tillgång till livestream. På grund av individuella sändningsrättigheter är utbudet av livestream olika från land till land och kan ändras med jämna mellanrum.

Unibet Bonus

Unibet låter dig välja mellan två bonusar som ny kund. Antigen 200% Unibet bonus upp till 1000 kr. Alltså om du sätter in 500 kr så får du 1000 kr extra att spela för. Det andra alternativet är en 500% Unibet bonus upp till 500 kr vilket betyder att du får 500 kr att spela för om du gör en insättning på 100 kr. Du måste omsätta pengarna ett visst antal gånger beroende på vilken produkt du spelar på. Mer om detta hittar du i Unibets villkor när du accepterar bonusen. Unibet är generösa med att köra olika kampanjer för att ge dig som kund bonusar då och då. Det kan vara att man skall spela för tex 100 kr på en viss turnering och oavsett hur bettet går så får man ett eller flera free bets som är värda 50 kr. Vidare kör man ofta oddskampanjer där man kan vinna sportresor, elektronikprylar, fotbollströjor osv. En annan möjlighet till att få Unibet bonus är att värva en vän genom ditt egna konto. För varje vän som omsätter 5000 kr på odds får du 1000 kr direkt in på ditt konto helt utan omsättningskrav. Du kan maximalt värva 5 vänner och därmed tjäna 5000 kr.

Livebetting

Unibets livebetting har blivit bättre och bättre de senaste åren. De erbjuder ett brett urval av evenemang och det finns stor variation i spelmöjligheter. Resultat halvtid, Nästa lag att göra mål, Dubbelchans, Över/under mål, Matchresultat, Antal kort, Båda lagen att göra mål, Asiatiskt handikapp och Europeiskt handikapp är exempel på livespel du kan lägga. Du kan följa resultatet via en resultattavla som visar både statistik och resultat. En del utvalda evenemang också kan ses live med Unibet-TV direkt på på ditt skrivbord. Unibets erbjuder även en Cash Out funktion som ger dig möjligheten att lösa in en aktuell insats innan resultatet avgörs, så att du kan säkra en del av dina vinster eller minska dina förluster.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here